Erőss Erzsébet „Az Év Magyar Minőség Minőségirányítási Rendszermenedzsere 2020.”

„Az Év Magyar Minőség Minőségirányítási Rendszermenedzsere Díj 2020” cím elnyerésére pályázó Erőss Erzsébet, tagunk, a Bálint Sándor Szeretetotthon minőségirányítási vezetőjeként tevékenykedik 2013. június 15. napjától.

Erőss Erzsébet „Az Év Magyar Minőség Minőségirányítási Rendszermenedzsere 2020.”

Pályázatában a folyamatos fejlesztést szolgáló munkáját főként a Szeretetotthon 2015-től elért eredményein keresztül, azok lényeges vonásainak leírásával, felsorolásával ismertette, de számot adott egyéni igyekezetéről is.

Az elmúlt években különösen az új munkatársak elköteleződésének megteremtését, megerősítését ítélte kiemelt fontosságúnak. Törekvéseiben a minőségmenedzsment szemléletének, mélyebb filozófiájának megértését célozza. Fontosnak tartja, hogy minél szélesebb körben tapasztalják meg munkatársai is a folyamatos tanulás közvetlen előnyeit, hogy aktív résztvevőivé válhassanak a fejlesztési igyekezeteknek.

Mindennapi munkája során szakmai-, és emberi alázattal – a kompetenciahatáraira figyelemmel –, kitartó szorgalommal abban fejlődött, hogy képessé vált a megszerzett ismeretei érdemi átadására.

Éveken keresztül nyitottsággal figyelte más szervezetek tapasztalatait, hogy azokat a működési környezetükre „lefordítva”, beépítse a mindennapi tevékenységük, folyamataik hatékonyabb irányításába.