ISOFÓRUM Évzáró Szakmai rendezvény

2019. november 29-én a Rubin Hotelben tartottuk a már szokásos évzáró szakmai rendezvényünket, amely ezúttal az EFQM kiválóság hazai perspektíváit vette górcső alá. 

ISOFÓRUM Évzáró Szakmai rendezvény

A programot Dr. Ködmön István az ISO 9000 FÓRUM Egyesület alelnöke nyitotta meg, köszöntötte a résztvevőket és felvezette a rendezvény témáját. A szakmai program első felében Szabó Kálmán előadásában megismerhettük a 2020-as EFQM modellt, amely a szervezeti önértékelés egyik eszköze. A téma elméleti kibontását Nyeste Zsolt folytatta, aki a modellt értékelői aspektusból mutatta be, míg Toldi Sándor tanácsadói oldal szemszögéből elemezte. A szakmai program második felében Heintz Krisztina a B. Braun Magyarország minőségirányítási vezetője 5 csillagos EFQM Elismerést vehetett át a Szövetség a Kiválóságért Közhasznú Egyesület vezetőitől, Sugár Karolinától és Szabó Kálmántól. Az elismerés átadását követően Krisztina bemutatta, hogy vállalatuknál EFQM gyakorlati alkalmazását. Ezt követően Becskeházi-Tar Judit tartott előadást arról, hogy mennyire fontos egy-egy értékelés során, hogy az auditorok is „képben legyenek” illetve megfelelő kommunikációs stílust használjanak. A szakmai program utolsó előadását Hegedűs Szilveszter tartotta, aki az Ipar 4.0 Mintagyárak eredményeiről és jövőbeli céljairól adott tájékoztatást a hallgatóság számára.

Az évzáró program ünnepélyes bezárását követően Tanács Gábor a herendi tea mesés világába kalauzolta a résztvevőket. Bepillantást nyerhettünk a tea történetébe, a készítés folyamatába és az osztályozásba is. Majd különféle típusú teákat –zöld, roibos, gyümölcs, fekete- kóstolhattunk Herendi porcelán csészéből, amely megadta a rendezvény és az ünnep közeledtének meghittségét.

Köszönjük szépen előadóinknak, hogy ismét aktuális és színvonalas eladást tartottak, a résztvevőknek, hogy eljöttek a rendezvényre és tagságunknak az egész éves aktív részvételt szakmai látogatásainkon, nemzeti konferenciánkon. Az elnökség nevében kívánunk áldott ünnepeket és egészségben, sikerekben gazdag új évet.